Barbaros Hayrettin İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Din, bilim, tarih, kültür ve sanat yönleri gelişmiş, insanlığın ve insan haklarının temel değerlerini benimsemiş, sorumluluk bilinci yüksek, milli ve manevi değerlerine düşkün, örnek alınacak bireylerin yetişmesine ortam sağlamak.

Misyon: Edeb ve adabı ilmin önünde tutan, milli ve manevi değerlerine bağlı, gelişen eğitim metotları ve yaklaşımları ışığında: her açıdan sağlıklı toplum için çalışan, mesleki kazanımları benimsemiş, içinde bulunduğu topluma karşı sorumluluk sahibi olan nitelikli hafızlar yetiştirmek.

Başarılar: 19 Mayıs 2018 Atatürk´ü Anma Spor ve Gençlik Bayramı Konak Belediyesi Atletizm Yarışmalarında 100 m Erkeklerde, Fırlatma Topu Kızlarda ve Gülle Atma Kızlarda Altın Madalya

Saatler: 08:30-14:40
Isınma: DOĞALGAZ
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: "KANSERLE KONUŞ" PROJESİ
Diğer Hususlar: OKULUM TEMİZ SERTİFİKASI SAHİBİ

Telefon - 0 232 469 53 00

WEB - https://barbaros-iho.meb.k12.tr

Adres - BOĞAZİÇİ MAH. B.HAYRETTİN PAŞA CAD. BAR.HAYRETTİN ORTA OKULU BLOK NO 1/2 KONAK / İZMİR

Öğretim Şekli :TAM GÜN EĞİTİM

Yerleşim Yeri -

Ulaşım KONAKTAN 42 VE 46 NUMARALI , KEMER İZBANDAN İSE 41 NUMARALI OTOBÜSLERLE OKULA ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.AYRICA BUCA-GIDA ÇARŞISI VE KURUÇEŞME-KEMER DOLMUŞLARI OKULUMUZ ÖNÜNDEN GEÇMEKTEDİR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE 2 KM UZAKLIKTA YER ALMAKTADIR.