İZMİR / KONAK - Barbaros Hayrettin İmam Hatip Ortaokulu

Barbaros Hayrettin İmam Hatip Ortaokulu

Adres
BOĞAZİÇİ MAH. B.HAYRETTİN PAŞA CAD. BAR.HAYRETTİN ORTA OKULU BLOK NO 1/2 KONAK / İZMİR
Vizyon
Din, bilim, tarih, kültür ve sanat yönleri gelişmiş, insanlığın ve insan haklarının temel değerlerini benimsemiş, sorumluluk bilinci yüksek, milli ve manevi değerlerine düşkün, örnek alınacak bireylerin yetişmesine ortam sağlamak.
Misyon
Edeb ve adabı ilmin önünde tutan, milli ve manevi değerlerine bağlı, gelişen eğitim metotları ve yaklaşımları ışığında: her açıdan sağlıklı toplum için çalışan, mesleki kazanımları benimsemiş, içinde bulunduğu topluma karşı sorumluluk sahibi olan nitelikli hafızlar yetiştirmek.
Başarılar
19 Mayıs 2018 Atatürk´ü Anma Spor ve Gençlik Bayramı Konak Belediyesi Atletizm Yarışmalarında 100 m Erkeklerde, Fırlatma Topu Kızlarda ve Gülle Atma Kızlarda Altın Madalya
Öğretim Şekli :TAM GÜN EĞİTİM
Ulaşım
KONAKTAN 42 VE 46 NUMARALI , KEMER İZBANDAN İSE 41 NUMARALI OTOBÜSLERLE OKULA ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.AYRICA BUCA-GIDA ÇARŞISI VE KURUÇEŞME-KEMER DOLMUŞLARI OKULUMUZ ÖNÜNDEN GEÇMEKTEDİR.
İL MERKEZİNE 2 KM UZAKLIKTA YER ALMAKTADIR.
"KANSERLE KONUŞ" PROJESİ
OKULUM TEMİZ SERTİFİKASI SAHİBİ